Home

Is de moduleo collectie iets voor jou?

PVC vloeren hebben een heleboel voordelen ten opzichte van ander soort vloeren. Zo zijn ze relatief goedkoop, geluidsdempend, sterk en gemakkelijk te onderhouden. Een ander voordeel is dat ze ook als echt hout kunnen lijken. Een bekend merk voor dit soort vloeren is Moduleo PVC. Deze collectie bestaat uit zes verschillende series waaruit je kan kiezen. Dit zijn de Moduleo select, Transform, Moods, Impress, Parquetry en layered series. Kortom genoeg keuze!

Afhankelijk van je budget zijn er verschillende series waaruit je kan kiezen. Er zijn natuurlijk ook budgetvriendelijke series zoals Select. Deze serie bestaan uit rechte stukken laminaat en zijn strak in ontwerp. Een ander voordeel dat Select met zich meebrengt is dat deze serie tijdloos is en past in elk interieur.

Als budget geen probleem is en je liever iets gaat voor dat functioneel is, dan is de Transform serie een goede kanshebber. Transform vloeren zijn voorzien van een dikke slijtlaag wat deze vloer ideaal maakt voor projecten.

Toch liever iets unieks in huis dat je niet in ieder interieur ziet? Dan is de Moods series echt iets voor jou!. Deze vloer bestaat uit allemaal zeshoeken in diverse grijstinten. Zo creƫer je aan de hand van deze vloer een uniek patroon dat zeker weten de aandacht trekt van iedereen die op bezoek komt.

Zoals je hebt gelezen zijn er verschillende soorten beschikbaar, elk met zijn eigen pluspunten en doelen. Wil je de series bekijken voordat je een keuze maakt? DIt kan in de showroom! Dan kan je rustig de vloeren bekijken voordat je een keuze maakt.

You may also like...