Bedrijf

Vloersystemen wat zijn de opties?

Je wil misschien al een tijdje een evenement organiseren, maar je hebt tot op heden nog geen betrouwbare evenementenvloer gevonden. Dit is wel van belang, maar gelukkig kun je bij Naber Plastics kiezen uit diverse vloersystemen. Hier kun je stevige en betrouwbare systemen vinden, altijd van hoogwaardige kwaliteit. Het grootste voordeel is dat de vloeren toe te passen zijn op verschillende ondergronden.

Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in een stadion als ondergrond voor podia, maar ook als aanvoerwegen of bij beursgebouwen. Zo kan er ook eenvoudig een parkeerplaats worden gecreƫerd.

Kies voor unieke vloersystemen

Voordat je gebruik gaat maken van de unieke vloersystemen, is het goed te weten dat het bedrijf gespecialiseerd is in kunststof verpakkingsmateriaal. Maar ze zijn dus ook leverancier van kunststof vloersystemen. Deze evenementenvloeren zijn geschikt voor de verharding van de ondergrond. Maar je kunt ze ook gebruiken voor de aanleg van tijdelijke verharding. Het is van belang dat alles wat je gaat regelen goed is voorbereid en daar mag dit onderdeel niet bij vergeten worden!

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Pro-Max, dit is de zwaarste vloer en daar kunnen zelfs kranen op staan. Dit is ideaal als je bijv. een zandondergrond wil beschermen. Je hebt ook Pro-Track en dat is een vloer die aan wordt geraden bij bijvoorbeeld de belasting van lichte voertuigen. Maar er zijn nog veel meer vloeren waar uit gekozen kan worden en neem snel contact met ons op om advies in te winnen wat jij het beste kunt gebruiken.

You may also like...