Bedrijf

Afvalverwerker Maton Groep

Staat er binnenkort een verhuizing of verbouwklus op de planning? Dan is een ding zeker en dat is dat er veel spullen weggegooid zullen worden. Om ervoor te zorgen dat je niet continu op en neer hoeft naar de stort, kun je een bouwafval container huren bij Maton Groep. Zij nemen dan alles voor je uit handen. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de container vullen met puin!

Maton Groep is een afvalverwerker uit Waalwijk, Noord-Brabant. Zij zijn al jarenlang de professional op dit gebied en leveren elke dag heel wat containers bij bedrijven en particulieren. Ze bieden kleine rolcontainers tot grote 10 kuubers. Je kunt eenmalig bij ze terecht, of geregeld een container huren mocht je vaker, of een hele grote klus hebben. Ze hebben bij Maton Groep dus echt voor iedereen de juiste container.

Waarom Maton Groep

Dit familiebedrijf staat al jaren bekend om hun klantvriendelijke service. Je kunt gemakkelijk een container huren via de webshop, maar ook via de telefoon. Je kunt helemaal kiezen wat jij fijn vindt. Ze zijn zes dagen per week bereikbaar en leveren ook op al deze dagen containers. Mocht de behoefte er zijn, wordt er zelfs al binnen 24 uur na bestelling geleverd. 

De containers zetten ze gemakkelijk op de afgesproken plaats, bijvoorbeeld bij je voor de deur. Je kunt ondertussen lekker naar de bouwmarkt of op het dak blijven staan, want voor de service van Maton Groep hoef je zeker niet thuis te blijven of te helpen.

You may also like...